„Atnaujinant SEB banko interneto svetainę mūsų svarbiausia užduotis buvo išdėstyti turinį pagal klientų poreikius ir sukurti jiems patrauklią skaitmeninę erdvę. Naudodamiesi tyrimais, įvertinome senosios svetainės turinį ir nusprendėme, ką palikti, o ko galime atsisakyti. Kad suprastume, ką turime tobulinti, organizavome kokybinius interviu su daugiau negu 100 klientų. Viso šio darbo rezultatas – klientams patogus modernus dizainas, aiškesnė vartotojo sąsaja ir nauja navigacijos sistema, todėl kiekvienas galės greitai rasti tai, ko ieško“, – sako SEB Baltijos šalių rinkodaros ir komunikacijos vadovas Liudas Rimkus.

SEB interneto bankas ir prisijungimo prie jo puslapis (e.seb.lt) lieka tokie pat, todėl klientai, jungdamiesi prie interneto banko, nepastebės jokių skirtumų.

Atliekant pakeitimus naktį iš šio penktadienio į šeštadienį (rugsėjo 11 d.) 15 minučių nuo 3.00 val. iki 3.15 val. klientai matys pakeitimo langą su informacija, kad SEB banko interneto svetainė yra keičiama, ir nuorodą į interneto banką. Jokių kitų trikdžių klientai nepajus, pažymima SEB banko pranešime.

Naująją interneto svetainę SEB bankas sukūrė bendradarbiaudamas su agentūra CUBE ir „ADM Interactive“ ekspertais.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)