Pasak Rimanto Pervenecko, praėjusio mėnesio apyvarta buvo 9,1 proc. didesnė nei ankstesnis geriausias rezultatas 2019 metų gruodį.

„Galėčiau vardinti tas priežastis, bet mėnesis yra per trumpas laikotarpis, kad daryčiau labai gilius apibendrinimus, mes visi buvome uždaryti kokius keturis-penkis mėnesius, natūralu, kad žmonės nepirko tų prekių. Galbūt mums ir oro sąlygos labai palankios buvo rugpjūčio mėnesį. Įvairių dalykų, bet aš nenorėčiau komentuoti“, – BNS sakė R. Perveneckas.

Kokių rezultatų tikisi ateityje, jis plačiau nekomentavo.

Rugpjūčio apyvarta yra rekordinė mėnesio apyvarta „Aprangos“ grupės istorijoje, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Apranga“.

Grupės tinklo apyvarta Lietuvoje rugpjūtį, palyginti su tuo pačiu metu pernai, augo 34 proc., Latvijoje – 15,1 proc., o Estijoje – 8,4 procento.

Per aštuonis šių metų mėnesius grupės apyvarta siekė 131,5 mln. eurų – 2,4 proc. daugiau nei pernai tuo pačiu metu. Lietuvoje ji išaugo 11,7 proc., Latvijoje sumažėjo 18,1 proc., o Estijoje padidėjo 1,1 procento.

Šiuo metu grupė Baltijos šalyse valdo 173 parduotuvių tinklą (101 Lietuvoje, 47 Latvijoje ir 25 Estijoje).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)