Registrų centro duomenys rodo, kad sprendimas dėl pirmininko buvo priimtas rugpjūčio 10 dieną, pareigas D. Zubas pradėjo eiti trečiadienį.

Jo pavaduotoju išrinktas naujasis „KG Group“ vadovas Andrius Pranckevičius.

„KG Group“ valdyboje taip pat dirba „Linas Agro Group“ finansų direktorius Mažvydas Šileika, „Linas Agro“ vadovas Tomas Pučkis ir bendrovės „Dotnuva Baltic“ vadovas Jonas Bakšys.

„Linas Agro Group“ liepos viduryje už neskelbiamą sumą įsigijo T. Barščio kontroliuotą žemės ūkio produktų perdirbimo ir maisto gamybos grupę „KG Group“. Po sandorio „Linas Agro“ valdo 76 įmones.

D. Zubas tuomet teigė, kad sandoris yra didžiausias Lietuvos istorijoje. Anot jo, įsigijimą lėmė noras plėsti veiklos sritis, didesnis efektyvumas ir geresnės konkurencinės galimybės.

Grupė prognozuoja, kad po sandorio jos metinės pajamos gali siekti apie 1,3 mlrd. eurų, EBITDA – apie 50-60 mln. eurų, grupėje dirbančių darbuotojų skaičius išaugs nuo 2,1 tūkst. iki 6 tūkst.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)