„Storm Aviation Limited“ – „Avia Solutions Group“ priklausančios bendrovės „FL Technics“ dukterinė įmonė, užims svarbią poziciją Škotijos Glazgo Prestviko oro uoste, pasiūlydama naujų paslaugų, tokių kaip plataus fiuzeliažo orlaivių techninė priežiūra, aptarnavimas ir kapitalinis remontas (MRO), orlaivių komponentų priežiūra, EASA Part-21G patvirtintos gamybos paslaugos, variklių priežiūra ir remontas, kuro bakų remontas ir įdarbinimo paslaugos.

Be to, „Storm Aviation Limited“ pradės eksploatuoti dvi operatyviosios techninės priežiūros stotis – Glazgo Prestviko oro uoste ir, per bendrą įmonę su partneriais, Amsterdamo Schipholio oro uoste.

„FL Technics“ kartu su dukterine įmone „Storm Aviation Limited“ paslaugas teikia angaruose 5-iose vietose Europoje, Kinijoje ir Pietryčių Azijoje, bendrai užimančiuose net 68 000 kv. m., ir siūlo oro linijų klientams prieigą prie vieno didžiausių nepriklausomų operatyviosios techninės priežiūros tinklų, apimančių daugiau nei 70 oro uostų visame pasaulyje.

Įsigijus Glazgo Prestviko oro uoste įsikūrusią įmonę „Chevron Technical Services“, bus pridėta dar 6 000 kv. m. angaro erdvė su trimis orlaivių skyriais, kuriuose bus galima teikti paslaugas plataus fiuzeliažo (iki „Boeing 747“) orlaiviams. Tai bus 6-tas orlaivių aptarnavimo angaras priklausantis „Avia Solutions Group“ įmonių grupei. CTS orlaivių komponentų priežiūros ir gamybos dirbtuvės bei aviacijos įdarbinimo paslaugos yra teikiamos Mančesteryje ir bus siūlomos kaip naujos paslaugos esamiems SAL klientams.

„Avia Solutions Group“ įsigijo „Chevron Technical Services“

Neil Morris, „Chevron Technical Services“ įkūrėjų šeimos atstovas ir bendrovės vadovas, sakė: „Po daugiau nei 40 metų atsidavimo savo klientams džiaugiamės matydami, kad „Chevron Technical Services“ sujungia jėgas su „Storm Aviation Limited“ ir nuolat besiplečiančia aviacijos įmonių grupe „Avia Solutions Group“. Tapdami neatsiejama SAL dalimi, tikimės dar labiau sustiprinti savo puikią paslaugų kokybės ir klientų aptarnavimo reputaciją.“

Thomas Buckley, „Storm Aviation Services“ vadovas komentavo: „Mums labai malonu pranešti, kad įsigijome itin gerbiamą „Chevron Technical Services“ įmonių grupę. Tai visai mūsų „Storm Aviation Limited“ komandai svarbus plėtros žingsnis. Naujos įmonės įsigijimas patobulina ir papildo SAL jau siūlomų paslaugų rinkinį. Tikiuosi sėkmingai dirbti su CTS bei CAM komandomis bei kartu su „Ayrshire Council“ ir „Scottish Enterprise“, kurie daugelį metų palaikė šį verslą. Kartu mes skatinsime tolesnį augimą ir sukursime naujų galimybių savo komandų nariams, klientams ir suinteresuotosioms šalims“.

„Chevron Technical Services“ įsigijimas yra naujausias žingsnis „Avia Solutions Group“ plėtros planuose, kurių tikslas – didinti bendrovės pėdsaką pasaulinėje lėktuvų MRO rinkoje.

Per pastaruosius 18 mėnesių „Avia Solutions Group“ dukterinės įmonės paskelbė apie net kelis reikšmingus sandorius. 2020 m. vasario mėn. „FL Technics“ įsigijo Italijos MRO tiekėją „Flash Line Maintenance“, o tų pačių metų gruodžio mėn. – Kanados operatyviosios priežiūros operatorių „Wright international“.

Taip pat 2020 m. gruodžio mėn. „Storm Aviation Limited“ paskelbė iš „SR Technics“ įsigijusi Jungtinės Karalystės operatyviosios priežiūros tinklą. 2021 m. kovo mėn. „Avia Solutions Group“ dukterinė įmonė „JET MS“ įsigijo Londone įsikūrusį korporacinių orlaivių interjero ir eksterjero specialistą „RAS Completions“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)