100 proc. jos akcijų paketą į privatizavimo objektų sąrašą pasiūlė įtraukti Ekonomikos ir inovacijų ministerija.

Visos bendrovės paslaugos yra tik komercinės, viešųjų paslaugų įmonė neteikia. Ilgesnes nei vienerių metų trukmės sutartis „Projektų ekspertizė“ yra pasirašiusi su Lietuvos automobilių kelių direkcija, Vilniaus savivaldybe, „Lidl Lietuva“, „Amber Grid“, „Lietuvos geležinkeliais“ ir kitomis.

Ministrų kabinetas į Privatizavimo objektų sąrašą taip pat įtraukė nedidelę dalį bendrovių „Agrochema“, „Teniso pasaulis“, „Litgrid“, „Nordic Sugar Kėdainiai“ akcijų.

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) paaiškino BNS, kad iš mirusių asmenų paveldėjo 6334 vienetus „Nordic Sugar Kėdainiai“ bei 2682 „Litgrid“ akcijų, kurias pasiūlė perimti Turto bankui.

Vyriausybė iš privatizavimo sąrašo trečiadienį išbraukė Mašinų bandymo stotį, nes 100 proc. jos akcijų buvo parduota aukcione, taip pat „Energijos skirstymo operatoriaus“ (ESO), Šiaulių banko, bei bendrovių „Stotis“, Šalčininkų vaistinė akcijas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)