Kaip rašoma pranešime spaudai, ši investicija leis bendrovei toliau įgyvendinti augimo planus, visų pirma nuolatinę pasaugų plėtrą, nuo greitų ir paprastų pinigų pervedimų visame pasaulyje, iki taupymo, draudimo, prekybos akcijomis demokratizavimo. Ji taip pat padės „Revolut“ plėtrai JAV, Indijoje bei kitose tarptautinėse rinkose.

„SoftBank“ ir „Tiger Global“ investicijos yra puikus paskatinimas įgyvendinant mūsų misiją sukurti pirmąją pasaulinę finansų superprogramėlę, kuri klientams leidžia valdyti visus savo finansinius poreikius vienoje platformoje.

Šis finansavimo etapas pavertė „Revolut“ vertingiausia JK „fintech“ bendrove bei parodė investuotojų pasitikėjimą, kad galime pristatyti paslaugas, kurios didina klientų lūkesčius visai finansinių paslaugų industrijai. Mes norime pasiūlyti savo klientams 10 kartų didesnę vertę ir 10 kartų geresnes paslaugas ir saugumą, nei jie gali gauti bet kur kitur.

Mūsų paslaugos bus vis labiau personalizuotos, pritaikytos kasdieniams poreikiams, visada taikant mažus ir skaidrius mokesčius. Plėstis naujose rinkose mus skatina klientų entuziazmas ir pasitikėjimas „Revolut“, šią investiciją panaudosime savo misijai įgyvendinti“, – teigė „Revolut“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Nik Storonsky.

„Revolut“ inovacijos iš naujo apibrėžė finansines paslaugas, iškėlė įmonę į Europos besikuriančio neobankinio sektoriaus viršūnę. Sparčiai didėjanti bendrovės klientų bazė rodo augančią paklausą nuolat besiplečiančioms „Revolut“ paslaugoms. Palaikysime Niką ir komandą tęsiant produktų inovacijas ir pristatant jų paslaugas naujose rinkose visame pasaulyje“, – komentavo „SoftBank Investment Advisers“ vyresnysis investuotojas Karol Niewiadomski.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)