Šiuo metu visame pasaulyje garsus picerijų tinklas renka kolektyvą ir siūlo darbą kurjeriams, picų kepėjams ir pamainos vadybininkams.

„Nuo rugpjūčio mėnesio „Domino’s Pizza“ pradeda savo veiklą Lietuvoje. Rankų darbo picos džiugina pasaulį savo išskirtine technologija penkiuose kontinentuose ir 90-yje šalių jau nuo 1960 metų. Savo istoriją kompanija pradėjo Mičigane (JAV), o šiuo metu pasaulyje sėkmingai veikia daugiau nei 17 000 picerijų su 310 000 darbuotojų, kuriuos vienija bendra misija – išplėsti neįmanomo ribas, o bendras tikslas – stabiliai kokybiškas produktas“, – rašoma facebooko paskyroje „Domino’s Pizza Lietuva“.

Viename darbo skelbimų minima, kad tikimasi, jog Lietuvos padalinys taps sėkminga kompanijos dalimi. Registrų centro duomenimis, pernai rugpjūtį Lietuvoje buvo įregistruota įmonė „D-Pizza LT“. Nurodoma, kad bendrovė sudarė 10-ies metų trukmės franšizės sutartį, leidžiančią vykdyti „Domino's“ picerijos veiklą ir naudoti prekės ženklus savo picerijose.

Šios įmonės vadovė yra latvė Jolanta Jurova, akcininkas – Kipre registruota „Morgacita Limited“. „Sodros“ duomenimis, „D-Pizza LT“ šiuo metu jau yra pasamdžiusi 14 darbuotojų.

„Domino’s Pizza“ taip pat veikia kitose Europos šalyse, įskaitant kaimyninę Lenkiją.