„Nuo pat veiklos pradžios Lietuvoje „Iki“ diegia technologines bei skaitmenines naujoves, todėl ir toliau tvirtai laikomės šios krypties. Pirmasis pusmetis mums ypatingas ir tuo, kad žengėme tvirtą žingsnį į e.komercijos sritį įsigydami startuolį „LastMile“, – pranešime sakė „Iki“ valdančios bendrovės „Palink“ vadovė Nijolė Kvietkauskaitė.

Pirmąjį pusmetį „Iki“ atidarė dvi naujas parduotuves Kaune ir Ringauduose, dar 11 parduotuvių atnaujino. Į plėtrą nuo metų pradžios investuota apie 2 mln., į renovaciją – 8 mln. eurų.

Birželį „Iki“ paskelbė apie būsimas naujo administracijos biuro statybas sostinės Pilaitės rajone. Šalia jo bus įrengta ir „Iki“ parduotuvė, planuojamos investicijos siekia 10 mln. eurų. Be to, „Palink“ planuoja 67 proc. įsigyti mažmeninės prekybos interneto platformą „LastMile“ valdančios bendrovės „Greituolis“ akcijų.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 227 „Iki“ parduotuvės, du logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei trys kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,9 tūkst. darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)