„Šiandien mums išties džiugi diena, kuriai ruošėmės beveik penkerius metus, kai 2016 m. pertvarkėme kompaniją į akcinę bendrovę. Nuo to laiko daug dirbome, išvystėme ne vieną sėkmingą NT projektą, o mūsų valdomas turtas viršijo jau 7 mln. eurų. Įmonės planuose dar ne vienas vertę kuriantis ir pajamas generuojantis NT projektas“, – teigia AB „Agathum“ direktorius Algirdas Pukis.

„Ši emisija – puikus pavyzdys, jog ne tik didieji rinkos žaidėjai turi galimybę pasiskolinti kapitalo rinkose. Kryptingas bendrovės darbas leido diversifikuoti skolos šaltinius, o investuotojams suteikia galimybę dalyvauti NT vystymo verslo segmente“, – sako Šiaulių banko Investicinių paslaugų grupės vadovas Domas Klimavičius.

„Agathum“ – sparčiai auganti nekilnojamojo turto objektų valdymo bendrovė. Nuo veiklos pradžios 2002 m. kryptingai investuoja į strategiškai gerose vietose esantį nekilnojamąjį turtą: perka, sutvarko ir nuomoja.

Bendrovė orientuota į maksimalią investicinę grąžą per nuomos pajamų augimą ir turto vertės kilimą ilguoju laikotarpiu. Siekdama užsitikrinti ilgalaikį augimą ir saugumą, dalį savo kapitalo bendrovė laiko akcijose ir obligacijose.

Šiuo metu bendrovė valdoma 13,000 kv. m komercinės paskirties NT, kurio vertė siekia 5,4 mln. eurų. Vertybinių popierių portfelis sudaro 1,3 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)