Juose apsilankyti galės tik iš anksto užsiregistravę bei visų saugumo reikalavimų besilaikantys klientai. Tačiau VMI atkreipia dėmesį, kad gyventojų patogumui, net ir atidarius aptarnavimo padalinius, ir toliau visos paslaugos bus teikiamos ir nuotoliniu būdu, paskambinus telefonu 8 5 2191 777, o konsultacijos mokesčių klausimais – 1882.

„Pastebime, kad nuo birželio 14 d. atvėrus gyventojų aptarnavimo padalinius penkiuose didžiuosiuose šalies miestuose, klientai ir toliau aktyviai naudojasi elektroninėmis ir nuotolinėmis VMI paslaugomis. Taip žymiai paprasčiau ir patogiau, sutaupoma laiko. Iš viso per kiek daugiau nei dvi savaites didžiųjų miestų aptarnavimo padaliniuose apsilankė 3000 gyventojų, o nuotolinių paslaugų paskambinus telefonu suteikta 9 kartų daugiau gyventojų – 27 tūkst.“, – sako VMI viršininko pavaduotojas Martynas Endrijaitis, pabrėždamas, kad atvykti „gyvai“ konsultacijai pirmiausiai laukiama tų klientų, kurie neturi galimybės pasinaudoti paslaugomis per nuotolį, konsultuotis ir gauti reikiamą pagalbą telefonu.

Registruotis vizitui galima nuo ketvirtadienio bendruoju VMI paslaugų telefonu 8 5 2191 777 nurodant, į kurį padalinį pageidautų atvykti. VMI skelbia, kad Skuodo, Šilalės, Pagėgių, Birštono, Kazlų Rūdos, Kalvarijos gyventojų aptarnavimo padaliniuose dėl nustatytų saugumo reikalavimų kol kas teikiamos tik nuotolinės VMI paslaugos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)