V. Pivorius „Klaipėdos baldams“ vadovauja nuo birželio 22 dienos. Jis pakeitė vos tris mėnesius įmonei vadovavusį Ruslaną Žolobailą.

V. Pivorius „Šilutės baldų“ gamybos vadovu dirbo nuo 2019-ųjų spalio. Anot jo „LinkedIn“ profilio, SBA grupėje jis dirba nuo 2018-ųjų rudens, kurį laiką buvo atsakingas už produktų plėtrą ir efektyvumo sistemas.

“Įmonės vairą perimantis Viktoras Pivorius yra dar vienas pavyzdys, kai aukščiausio lygio vadovas išauga SBA grupės viduje.

Viktoras yra efektyvios gamybos asas, anksčiau tobulinęs savo kompetencijas bendrovės „SBA Home“ gamybos vystymo srityje, o pastaruoju metu buvo „Šilutės baldų“ gamybos vadovas. Tikime, kad Viktoro vadovavimo patirtis ir gilus gamybos niuansų išmanymas padės sėkmingai įgyvendinti užsibrėžtus „Klaipėdos baldų“ tikslus, įveikti būsimus išūkius ir padės toliau auginti įmonę. Dėl asmeninių priežasčių pasitraukusiam Ruslanui Žolobailai esame dėkingi už naują požiūrį ir idėjas. Jis šiuo metu baigia perduoti darbus naujajam įmonės vadovui“, – sakė „SBA Home“ vadovė Raimonda Kižienė.

„Klaipėdos baldų“ pardavimai pernai siekė 78 mln. eurų – 9 proc. mažiau nei 2019-aisiais. Įmonė eksportuoja produkciją į daugiau kaip 50 valstybių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją