„Investicijų ir talentų iš kitų šalių pritraukimas – strateginė kryptis, svarbi visai šalies ekonomikai. Suprasdami verslo iššūkius ir kaip sudėtinga perkelti veiklą į kitą šalį, norime padėti įmonėms lengviau žengti pirmuosius žingsnius Lietuvoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Lietuvoje įsisteigę verslai iš Baltarusijos pirmus 6 mėnesius operatoriaus išmaniaisiais ryšio paslaugų planais galės naudotis nemokamai. Pasiūlymas galios visiems įmonės darbuotojų pasirinktiems išmaniems planams.

Pasibaigus numatytam laikotarpiui įmonėms liks galioti sudarant sutartį su operatoriumi pasirinktų paslaugų planų kainos. Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. paslaugų teikimo sutartį.

Iniciatyvos ėmėsi ir „Bitė Lietuva“

„Bitė Lietuva“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Jaunius Špakauskas komentuoja, kad beveik prieš metus, dar pernai spalį, Baltarusijos bendroves „Bitė“ pakvietė kurtis Lietuvoje.

„Visoms veiklą į Lietuvą perkeliančioms sektoriaus bendrovėms 3 mėnesius nemokamai teikiame ryšio paslaugas.

Pasiūlymu pasinaudojo ne viena Baltarusijos bendrovė, todėl džiaugiamės, jog tokiu būdu padėjome kaimyninės šalies darbuotojams lengviau įsikurti mūsų šalyje. Džiaugiamės ir tuo, kad daugiau Lietuvos bendrovių seka įkvepiančiu pavyzdžiu bei kviečiame ir kitų sektorių atstovus aktyviau teikti paramą veiklą iš Baltarusijos į mūsų šalį perkeliančias bendroves“, – teigia J. Špakauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)