Kaip rašoma pranešime, 2020 m. pajamos augo.

UAB „Premier Restaurants“ duomenimis, 2020 metais jos valdomų restoranų pajamos Lietuvoje siekė 30 mln. eurų, o pelnas po mokesčių – 2 mln. eurų.

„McDelivery“ pardavimai taip pat nuosekliai auga. Metiniai verslo rezultatai yra teigiami – pajamos 2020 metais augo 3,3 proc., lyginant su 2019 metais.

„Lietuva veržliai ir aktyviai kuria savo sėkmės istoriją, atskleisdama milžinišką savo potencialą. Todėl didžiuojamės, kad kartu esame jau 25 metus, suteikdami geriausią „McDonald's“ patirtį savo lankytojams. Per šį laikotarpį pasikeitė ir Lietuva, ir „McDonald‘s“. Esu tikras, kad ateityje mūsų laukia dar daugiau galimybių ir įspūdingų projektų“, – sako Vladimir Janevski, „McDonald‘s“ restoranus Lietuvoje valdančios UAB „Premier Restaurants“ generalinis direktorius.

Ateities investicijos

Restoranų tinklas planuoja investuoti 700 tūkst. eurų į darbuotojų mokymų ir motyvacines programas iki 2023 m. „McDonald’s“ motyvuoja savo komandos narius būti geresniems ir kilti karjeros laiptais.

Iš viso nuo 2007 metų, kai „Premier Capital“ įsigijo licenciją plėtoti veiklą, įmonė Lietuvoje jau investavo 18,6 mln. eurų.

Lietuvoje ir visame Baltijos regione tinklo restoranai nuolat atnaujinami, įgyvendinami plėtros planai. Pernai bendrovės investicijos Lietuvoje siekė beveik 2 mln. eurų, o šiemet – jau per 1 mln. eurų.

V. Janevski atskleidžia, kad iki 2023 metų restoranų tinklas Lietuvoje planuoja 3,5 mln. eurų siekiančias investicijas – ateityje „McDonald‘s” restoranai bus dar modernesni, labiau skaitmenizuoti ir dar arčiau bendruomenių negu šiandien.

Pirmasis „McDonald‘s“ restoranas Lietuvoje buvo atidarytas 1996-ųjų gegužės 31 d., netoli Vilniaus geležinkelio stoties. Po metų duris atvėrė pirmasis tinklo restoranas Kaune. Visame pasaulyje žinomas prekės ženklas vėliau žengė į Klaipėdą, Šiaulius, Marijampolę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)