6,5 tūkst. kv. metrų ploto centre bus paskirstoma daugiau kaip 10 mln. siuntų per metus. Jį aptarnaus logistikos bendrovė „Hoptrans Logistics“, pranešė „Omniva“.

„Kauną pasirinkome dėl strategiškai patogios lokacijos, efektyvių logistikos jungčių su Baltijos šalimis, Skandinavija, Lenkija, Ukraina, Baltarusija. (...) Čia turime galimybę naudotis dideliu Kauno oro uosto terminalu ir bendradarbiauti su vienais logistikos rinkos lyderių“, – pranešime sakė „Omnivos“ tarptautinio tranzito vadovas Svenas Kukemelkas.

„Omniva“ tarptautinio tranzito centras

Siuntos į terminalą atkeliaus iš daugiau nei dešimties šalių ir toliau keliaus į septynias valstybes, tačiau ateityje jos per Kauną keliaus į daugiau nei 30 šalių.

Anot S. Kukemelko, gavėjus Lietuvoje siuntos pasieks vidutiniškai trim dienom greičiau.

Panašūs „Omnivos“ terminalai veikia Taline, Londone, Amsterdame ir Vokietijos mieste Hachenburge, juose per metus paskirstoma daugiau kaip 30 mln. siuntų.

Bendrovė taip pat turi tarptautinio tranzito ir e. komercijos klientų aptarnavimo centrą Bangladeše.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją