Kaip rašoma pranešime, pirmajame iš septynių Europos antreprenerystės festivalio „Gen-E 2021“ pokalbių, kuriuose Lietuvos jaunimas apie ateitį kalbasi su Europos visuomenės veikėjais, „Lietuvos Junior Achievement“ ugdymo programų alumni Domantas Meliukštis klausia B. Herrmanno apie CO2 problemų sprendimo būdus, oro taršą, ateities kurą ir viziją 2051-iesiems.

„Įspūdžiai unikalūs, ne kiekvieną dieną pasitaiko galimybė pasikalbėti su tokiu įdomiu žmogumi“, – po susitikimo dalijasi Kauno „Saulės“ gimnazijos vienuoliktokas.

„Įdomiausia mintis, kurią išsinešiau, kad kenksmingas medžiagas galime paversti naudinga žaliava – tai ne tik išspręstų aplinkos taršos problemas, bet ir atvertų galybę galimybių žmonijai“, – pasakoja moksleivis.

„Siekti prasmės savo veikloje ir karjeroje gali motyvuoti daug labiau nei aukštas statusas, pajamos ar kiti sėkmės rodikliai“, – teigia Atlantą įveikti, neteršiant aplinkos, G. Thunberg padėjęs B. Herrmannas.

„Jeigu kažko labai nori ir esi užsispyręs, vieną dieną tu gali tai pasiekti, todėl tikėkite savimi ir siekite savo svajonių“, – jaunimui linki jis.

Judviejų pokalbį žiūrėkite „Lietuvos Junior Achievement“ „YouTube“ puslapyje:

Jaunimo verslumo ir finansinio raštingumo ugdymo organizacija „Lietuvos Junior Achievement“ ir birželio 29–liepos 15 dienomis nuotoliniu būdu Lietuvoje vyksiantis didžiausias Europos antreprenerystės festivalis „Gen-E 2021“ kviečia: ateitį įsivaizduok iš naujo. Pirmoji iš 7 svarbių rytdienos temų: švarus oras. Daugiau informacijos – festivalio internetinėje svetainėje.

„Gen-E 2021“ rėmėjai Lietuvoje: nacionaliniai partneriai SEB bankas, „Moody‘s“, „UPS“ ir Vilniaus miesto savivaldybė, vietos partneriai „Scandagra“ ir Kauno miesto savivaldybė, informaciniai partneriai „Delfi“ ir „Verslo žinios“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)