„Mūsų veiklos spektras per pastaruosius keletą metų labai išsiplėtė: teikiame trijų skirtingų tipų automobilių švaros, patalpų valymo, įrangos ir medžiagų tiekimo bei gamybos, galiausiai – franšizių pardavimo ir aptarnavimo paslaugas. Pribrendome išgryninti veiklas ir kiekvienai iš jų kelti savarankiškus tikslus“, – teigia „PRO BRO Group“ akcininkas ir generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

„PRO BRO Group“ nuo šiol tiesiogiai valdys keturias įmones: UAB „Švaros broliai“, toliau teiksiančią automobilių bei patalpų švaros paslaugas Lietuvoje, UAB „PRO BRO Car wash systems“, tieksiančią ir gaminsiančią automobilių švaros paslaugoms užtikrinti skirtą įrangą bei medžiagas, UAB „PRO BRO Express“, kuri rūpinsis tunelinių plovyklų franšizių pardavimu bei aptarnavimu, ir UAB „PRO BRO asset management“, valdysiančią nekilnojamojo turto vystymo projektus.

„Jau įkūrėme ir franšizių pardavimo ir valdymo kompaniją Latvijoje. Į užsienį žengiame tik su express tunelinių plovyklų franšizių paslauga. Šiemet numatome sparčią plėtrą Latvijoje. Kitąmet tikimės įžengti į Estiją bei galiausiai – į Lenkiją ir Šiaurės Europos valstybes“, – dalijosi planais E. Kinderis.

UAB „PRO BRO Group“ valdybos nariais paskirti „Švaros brolių“ valdyboje dirbę Gintautas Mažeika bei E. Kinderis bei iki šiol „Švaros brolių“ vykdomojo direktoriaus pareigas užėmęs, o dabar įmonės direktoriumi paskirtas Ignas Pranskevičius.

UAB „Švaros broliai“, kaip teigiama pranešime, valdys keturis verslus, Lietuvoje teiksiančius patalpų valymo, švaros centrų, savitarnos plovyklų ir express tunelinių plovyklų valdymo paslaugas.

„Švaros broliai“ neseniai taip pat paskelbė apie metų pradžioje pasirašytas 10 naujų objektų vystymo sutarčių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Įmonė šiuo metu vykdo aktyvias derybas su potencialiais franšizių pirkėjais.

„Švaros broliai“ – didžiausias Lietuvoje specializuotas automobilių plovimo ir patalpų valymo tinklas, nuo 1998 metų teikiantis visapusiškas švaros paslaugas. Bendrovė valdo savitarnos plovyklų, švaros centrų ir itin pažangių tunelinių plovyklų tinklą didžiausiuose Lietuvos miestuose, taip pat teikia tunelinių plovyklų franšizės paslaugas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)