„Aqua“ centro Marketingo ir pardavimų vadovė Jūratė Vaitkevičiūtė žada, kad pramogauti galės visi norintys ir nesergantys – testai bus atliekami vietoje.

„Šiandien buvo mūsų susirinkimas ir nusprendėme, kad taip, mes pasinaudosime šita galimybe atsidaryti, su Galimybių pasu įleisti lankytojus. Tai būtų nuo penktadienio, 28 dienos. Tie, kas jau turi galiojantį Galimybių pasą, atvažiuos pas mus, įsigis bilietą, įeis į vandens parką ir pramogaus. Tie, kas jos dar neturi, galės vietoje pas mus pasidaryti testą, sulaukti jo atsakymo, ir tuomet parsisiųsti galimybių pasą ir jau lankytis pas mus“, – informavo J. Vaitkevičiūtė.

Testavimo punktas veiks komplekso patalpose, planuojama, kad ši paslauga bus nemokama.

Anksčiau sveikatingumo ir poilsio centras jau skelbė, kad nuo penktadienio atveriama gydykla ir viešbučiai. Dėl vandens parko apsispręsta po to, kai Vyriausybė patvirtino su Galimybių pasu susijusius sprendimus, leidžiančius plačiau atverti įvairias veiklas.

Dalimi paslaugų bus galima naudotis ir be Galimybių paso.

„Tai būtų gydyklos paslaugos, individualios procedūros, SPA paslaugos, net ir viešbutyje gyventi – jeigu nenorės svečias eiti į vandens parką, taip pat galima ir be paso. Bet kadangi dauguma mūsų viešbučio svečių pageidauja eiti į vandens parką, tai siūlysime jiems darytis testus, palaukti maždaug pusvalandį ir gauti Galimybių pasą, jį pateikti mums, ir eiti į vandens parką“, – dėstė J. Vaitkevičiūtė.
Druskininkų vandens parko nuotr.

Lankytojų turėti metiniai ar mėnesiniai abonementai, kurių dėl centro uždarymo nebuvo galima panaudoti, bus automatiškai pratęsti. Taip pat ir dovanų kuponai.

„Tikrai pratęsime, kad mūsų lankytojai galėtų jais pasinaudoti ir gauti paslaugas“, – patikino centro atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)