Naujai steigiamai bendrovei bus parduodamos visos „About“ vystomų ženklų – „About Baltic Underwear“ ir „About The Sensology of Wear“ – teisės ir atsakomybė už jų vystymą tarptautiniu mastu, pranešė „Utenos trikotažas“.

„About“ įmonei vadovaus Giedrė Vilkė. Jai priklausys ir 20 proc. steigiamos dukterinės bendrovės akcijų, apmokamų piniginiais įnašais.

„ Artimiausiuose planuose – asortimento pokyčiai ir reikšmingos investicijos į skaitmeninę rinkodarą tarptautiniu mastu,“ – pranešime sakė G. Vilkė.

„Utenos trikotažas“ pagal dvišalę sutartį teiks gamybos-tiekimo paslaugas ir rinkos sąlygomis finansuos bendrovės veiklą pagal verslo plane numatytą poreikį.

Numatoma, kad dukterinės bendrovės steigėjai akcininkų sutartimi numatys galimus susitarimus dėl pasirinkimo sandorių – esant tam tikroms sąlygoms, „Utenos trikotažas“ įsipareigos perduoti mažumos akcininkui iki 10 proc. turimų dukterinės bendrovės akcijų, taip pat turės teises ir pareigas išpirkti mažumos akcininko turimas akcijas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)