20 bilietų dovanoja šios organizacijos vadovas, verslininkas Vladas Lašas.

„Kviečiu verslo atstovus prisijungti prie mūsų – suteikti galimybę išvykti į parodą Dubajuje ir daugiau gabių moksleivių. Tai jaunuoliams bus puiki proga įgyti globalios patirties, o mums – paskatinti jaunąją lyderių kartą drąsiau svajoti ir siekti savo ambicingų tikslų“, – organizacijos pranešime cituojamas V. Lašas.

Kurie jaunuoliai turės galimybę tarptautinėje parodoje prisijungti prie šiųmetės Lietuvos delegacijos, paaiškės gegužės 7 dieną – kelionė į Dubajų, kaip pagrindinis prizas, atiteks jaunimo verslumo ir finansinio raštingumo ugdymo organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ organizuojamos Nacionalinės jaunųjų bendrovių „eXpo“ nugalėtojams.

Konkurse šiemet dalyvaujančios moksleivių komandos turi įveikti du etapus: pateikti bendrovės veiklos ir finansų ataskaitas, o į geriausiųjų jaunųjų bendrovių dešimtuką atrinktos komandos turės savo produktą ar paslaugą pristatyti vaizdo skambučio metu vertinimo komisijos nariams, atsakyti į jų klausimus.

Pernai dėl COVID-19 pandemijos metams atidėta tarptautinė paroda „Expo 2020“ veiks pusmetį – nuo šių metų spalio iki 2022-ųjų kovo pabaigos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)