„Dėl vandentiekio avarijos Upės gatvėje rekomenduojame laikinai rinktis alternatyvų maršrutą. „Vilniaus vandenų“ avarinės tarnybos jau šalina avarijos priežastis, „Grindos“ specialistai padės pašalinti pasekmes“, – rašo „Grinda“.

„Grinda“ miesto tvarkymo departamento vadovas Egidijus Jokubauskas komentavo, kad, šiuo atveju, jie tik pranešė apie incidentą, tačiau tvarkymo darbų turėtų imtis Vilniaus vandenys.

„Mes veikiame kaip dispečerinė ir jei matome, kad kilo pavojus, informuojame gyventojus. Šiuo atveju ir perspėjome, kad ten apribotas važiavimas“, – sakė jis.

Vandentiekio avarija Upės gatvėje

„Vilniaus vandenų“ komunikacijos skyriaus vadovė Renata Saulytė-Smalskė tikino, kad buvo trūkęs vienas vamzdžių.

„Ten – vandentiekio avarija. Buvo pažeistas vienas iš vamzdžių, bet be vandens nėra palikto nė vieno vartotojo. Vyksta gatvės išvalymo darbai, šalinami padariniai“, – sakė ji.

13:15 val. informuota, kad vandens iš trūkusio vamzdžio tekėjimas sustabdytas, geriamojo vandens tiekimas vartotojams užtikrinamas alternatyviais maršrutais.

„Šiuo metu avarijos vietoje gruntas permirkęs, todėl trūkusio vamzdžio tvarkymas turės palaukti kelias dienas (daug kas priklausys ir nuo oro sąlygų). Vartotojams tai neturėtų kelti didesnio galvos skausmo, nes, kaip minėjome, vandens tiekimas užtikrinamas. Šiuo metu bendromis jėgomis (dalyvauja Vilniaus vandenys ir jų rangovai, Grinda, kitos miesto tvarkymo įmonės) vyksta avarijos padarinių likvidavimas – nukasamas ant gatvės, dviračių tako ir šaligatvio suneštas gruntas, dangos šluojamos vakuuminėmis valymo mašinomis“, – socialiniame tinkle rašė „Grinda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)