2022 m. rudenį Taline planuojama atidaryti „Ikea“ parduotuvę. Šiuo metu Estijoje bendrovė vykdo e. prekybą bei sostinėje valdo prekių užsakymo ir atsiėmimo vietą.

„Pradedame ieškoti darbuotojų „ikea“ parduotuvei Taline. Pirmasis žingsnis yra atrinkti vadovus, kurie vėliau formuos savo komandas, samdys specialistus ir kitus darbuotojus. Šiuo metų ieškome rinkodaros, pardavimų, personalo, pirkėjų aptarnavimo, informacinių technologijų, interjero dizaino ir kitų profesionalų. Į pozicijas gali pretenduoti visi norintys persikelti gyventi ir dirbti Estijoje“, – teigia Laura Lustika, „Ikea“ Personalo ir įmonės kultūros vadovė Baltijos šalims.

Likusios darbo vietos bendrovėje Estijoje bus užpildytos palaipsniui per ateinančius 12-16 mėnesių.

Lietuvoje bendrovė šiuo metu ieško darbuotojų logistikoje, konsultantų planuotojų, pardavėjų, paslaugų skyriaus darbuotojų ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)