PST akcininkai taip pat pritarė siūlymui į valdybą paskirti du kontroliuojančios bendrovės „Panevėžio keliai“ atstovus – valdybos narę Kristiną Mačiulienę bei vieną stambiųjų bendrovės akcininkų Gvidą Drobužą. Kaip nepriklausomi nariai į valdybą paskriti rizikos kapitalo investuotojas Vaidas Grincevičius ir ekonomistė Lina Simaškienė, pranešė PST.

„Kartu su nauja valdyba kaip pagrindinę užduotį sau ir PST vadovų komandai keliame visapusišką organizacijos atnaujinimą“, – pranešime sakė valdybos pirmininkas J. Jasiūnas.

„Tarp svarbiausių uždavinių – dar pernai pradėtas ir šiemet tęsiamas vadovų komandos stiprinimas, veiklos skaitmenizavimas ir pažangių technologinių sprendimų diegimas“, – pridūrė jis.

Pasibaigus didžiausių „Panevėžio kelių“ akcininkų R. Juodviršio ir G. Drobužo konfliktui, pastarasis į PST valdybą grįžo pirmą kartą nuo 2014-ųjų pabaigos. Tuo metu R. Juodviršis naujos sudėties PST valdyboje nebedirbs.

Buvusi PST valdyba, kuriai vadovavo R. Juodviršis, darbą pradėjo 2018-aisiais, tačiau šių metų pradžioje buvo priimtas sprendimas ją atšaukti anksčiau laiko.

Vasario pradžioje paskelbta apie naują „Panevėžio kelių“ valdybą. Jos pirmininkė teisininkė Jurgita Jurkšaitytė BNS tuomet teigė, kad didžiausių bendrovės akcininkų G. Drobužo ir R. Juodviršio konfliktas baigėsi, abu verslininkai lieka akcininkais ir dalyvaus „naujame įmonės veiklos etape“.

PST akcijos kotiruojamos biržos Oficialiajame prekybos sąraše.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)