„Invalda INVL“ nuosavas kapitalas 2020 metų pabaigoje buvo 83,2 mln. eurų arba 7,11 euro akcijai ir, lyginant su 2019-ųjų pabaiga, padidėjo beveik 6 proc (įvertinus ir akcininkams išmokėtus 9,3 mln. eurų dividendus).

Grupės įmonių valdomo 240 tūkst. klientų turto vertė siekė 1,25 mlrd. eurų ir per metus padidėjo beveik 20 proc., o bendras uždirbtas klientų rezultatas buvo 52,5 mln. eurų.

„Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis sako, kad praėjusieji metai buvo nuosaikiai geri investuojantiems su „Invalda INVL“, nepaisant to, kad pasaulio ir regiono ekonomika įžengė į iššūkių ir neapibrėžtumo periodą.

„Šis laikotarpis tęsiasi, darydamas reikšmingą įtaką verslo aplinkai ir atskiroms veiklos sritims, iššaukdamas ir skatindamas pokyčius“, – pranešime sako D. Šulnis.

„Invaldos INVL“ pajamos iš turto valdymo verslo pernai siekė 12,36 mln. eurų ir uždirbta 1,8 mln. eurų.

Bendrovės strateginio turto valdymo verslo vertė 2020 metų pabaigoje buvo 13,9 mln. eurų, o nuosavo investicinio portfelio vertė – 70,4 mln. eurų.

„Invalda INVL“ grupei priklausančios įmonės Lietuvoje ir Latvijoje valdo daugiau kaip dvi dešimtis investicinių ir pensijų fondų (antros ir trečios pakopos), individualius portfelius, privataus kapitalo ir kitas alternatyvias investicijas.

Paskelbti audituoti bendrovės rezultatai bus tvirtinami visuotiniame akcininkų susirinkime balandžio 30-ąją.

„Invaldos INVL“ akcijos biržos Papildomajame prekybos sąraše.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)