„Pastarieji metai tiek visai valstybei, tiek verslui buvo itin sudėtingi. Mūsų įmonė – ne išimtis. Suprantame, kad be daugybės mūsų darbuotojų pastangų negalėtume kalbėti apie sėkmingą „Moki Veži“ gyvavimą. Todėl, nepriklausomai nuo šalyje susiklosčiusios situacijos, nuo balandžio mėnesio nusprendėme pakelti darbo užmokestį visiems parduotuvėse dirbantiems mažmeninės prekybos darbuotojams“, – sako „Moki Veži“ personalo vadovė Akvilė Pačėsaitė.

Atlyginimas kils iki 16 proc.

Kaip informuojama, konkretus atlygio augimas priklausys nuo darbuotojų užimamų pareigų, o iš viso į jo kėlimą bendrovė investuos papildomus 1,2 mln. eurų. Vidutiniškai įmonės parduotuvių komandos narių atlyginimas kils 7 proc., kai kuriems darbuotojams – iki 16 proc.

A. Pačėsaitė pažymi, kad visi įmonės darbuotojai, nepaisant to, kokias pareigas užima, turi galimybę prie bazinio atlyginimo užsidirbti papildomai. Šis atlygis priklauso nuo pareigybei keliamų reikalavimų ir bendrovės strateginių krypčių.

Pasak jos, intensyviausio sezono metu, parduotuvių darbuotojai pretenduos į dar vieną priedą: „Kadangi nuo balandžio iki rugsėjo sulaukiame didžiausių klientų srautų, šiuo laikotarpiu dirbsiančiam parduotuvių personalui mokėsime finansinius priedus. Tai – dar viena padėka už visą komandos atsidavimą ir sunkų darbą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)