„Pavasario šventės metu salonų darbuotojai ilsėsis ir praleis laiką su artimaisiais, kiek tai leis karantino apribojimai. Kviečiame klientus atsižvelgti į numatomą darbo laiką ir iš anksto susiplanuoti vizitus salonuose. Visas prekes ir paslaugas galima iš anksto užsisakyti internetu ir atsiimti salonuose arba įsigyti internetinėje svetainėje“, – sako „Bitės“ mažmeninės prekybos vadovė Miglė Sabaitė.

„Bitės“ paslaugas ir sąskaitas galima valdyti „Mano BITĖ“ savitarnoje arba mobiliojoje programėlėje. Šventiniu laikotarpiu klientai galės susisiekti ir nemokama linija – 1501.

Balandžio 5-ąją – antrąją Velykų dieną, atsidarys beveik pusė „Bitės“ salonų įvairiuose šalies miestuose, tačiau darbo valandos bus sutrumpintos. Tikslų visų „Bitės“ salonų darbo grafiką šventiniu laikotarpiu galima sužinoti bendrovės puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)