Kaip rašoma pranešime, bendrovė turi daugiau nei 50 biurų visame pasaulyje, o šis naujasis padalinys praplės bendrovės turimas pozicijas tarptautiniu mastu, teikdamas pažangius finansinių nusikaltimų prevencijos sprendimus, darančius svarų poveikį verslui.

Lietuva – verslo ir inovacijų centras bei pagrindinė verslo paslaugų teikimo pasaulinėms finansų bendrovėms rinka – pasirinkta kaip ideali šios plėtros vieta.

„Pastaraisiais metais atitikties ekosistema šalyje labai subrendo dėka Lietuvos Banko inovatyvių sprendimų bei išsilavinusios darbo jėgos. Džiugu pasveikinti tokį stiprų rinkos žaidėją kaip „Guidehouse“ prisijungiant prie verslo paslaugų sektoriaus Lietuvoje. Ši įmonė kliausis inovatyviais šalies talentų sprendimais, siekiant patenkinti finansinių paslaugų sektoriaus klientų poreikius visame pasaulyje“, – sako„ Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad mūsų valdomų verslo paslaugų ir finansinių nusikaltimų prevencijos sprendimų skyriai plečiasi ir atveria duris naujoje vietoje – Lietuvoje, – sako „Guidehouse“ vykdomasis direktorius Scottas McIntyre’as. – Tai ne tik sustiprina mūsų pajėgas Europoje, bet ir įgalina mus plėsti santykius su klientais visame pasaulyje, ypač bendrovėmis, siekiančiomis pagerinti savo finansinių nusikaltimų prevencijos programas.“

„Guidehouse“ bendrovėje dirba per 9000 specialistų daugiau nei 50 miestų visame pasaulyje. „Guidehouse“ yra „Veritas Capital“ portfelio įmonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)