Kaip rašoma pranešime, pirkėjus pasitiks pavasario ir vasaros kolekcijos namams bei lauko erdvėms, interjero dizainerių atnaujintos ekspozicijų erdvės. „Ikea“ Lietuva rinkos vadovė Jolita Juodzevičienė pabrėžia, jog sutinkant pirkėjus didžiausias dėmesys bus skiriamas darbuotojų ir lankytojų saugumui.

„Darbuotojų bei lankytojų saugumas mums yra vienas svarbiausių prioritetų, todėl veiklą atnaujiname kaip visada griežtai ir atsakingai laikydamiesi saugos reikalavimų: bus ribojamas ir ties įėjimu kontroliuojamas lankytojų skaičius; visų atvykusių pirkėjų prašysime dėvėti asmenines apsaugos priemones. Tiems, kurie šių priemonių neturės, pasiūlysime savo.

„Ikea“ parduotuvėje Vilniuje bei prekių užsakymo ir atsiėmimo vietose Kaune bei Klaipėdoje taikomos ir papildomos saugumo priemonės: įrengtos apsaugos tarp kasų, reguliariai dezinfekuojami pirkėjų dažniausiai liečiami paviršiai: durų, prekių vežimėlių rankenos, laiptų turėklai ir kt.“, – sako J. Juodzevičienė.

Kartu su „Ikea“ parduotuve Vilniuje, atsidarys ir švediškas restoranas – lankytojams bus siūlomas maistas išsinešimui.

Paslaugas kaip virtuvių planavimą, interjero projektų rengimą ir toliau planuojama teikti nuotoliniu bekontakčiu būdu. Pirkėjai, kurie norės apsipirkti internetu, tokią galimybę ir toliau turės. Internetu užsakytas prekes atsiimti galima nemokamai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Sostinėje užsakymai perduodami bekontakčiu būdu, t.y. pirkėjams net nereikia užeiti į patalpas.

„IKEA tyrimas „Gyvenimas namuose“ rodo, kad karantinas lemia didesnį dėmesį bei investicijas į namus, taip pat iš esmės pakeitė mūsų lūkesčius gyvenamajai erdvei. Nauja realybė atsispindi pirkėjams atnaujintoje ekspozicijų salėje: interjero dizaineriai pateikia praktiškas idėjas kaip namuose susikurti darbo vietą, įsirengti rankų dezinfekavimo stotelę, susikurti daugiau erdvės virtuvėje“, – vardija J. Juodzevičienė.

„Ikea“ parduotuvės Vilniuje ir prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Kaune bei Klaipėdoje buvo uždarytos nuo praėjusių metų gruodžio vidurio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)