E. Čiužaitė sako, kad bendrovė toliau įgyvendins strategines kryptis, siekiant ambicingų tikslų.

„Nors aviacijos sektoriuje dabar sudėtingas ir iššūkių laikotarpis, bet jis suteikia ir naujų galimybių plėtrai, didesniam lankstumui, konkurencingumui bei partnerystėms“, – BNS atsiųstame komentareė sakė naujoji valdybos pirmininkė.

„Sektoriaus atsigavimo procesas – tarsi maratonas, kurį, tikiu, sėkmingai įveiksime judėdami pirmyn nuosekliai, susitelkę ir kryptingai“, – pridūrė E. Čiužaitė.

Ji teigia esanti įmonių vertės didinimo, pokyčių įgyvendinimo bei gerųjų valdymo praktikų taikymo entuziastė.

Valdybos pirmininke E. Čiužaitė išrinkta iš esamų valdybos narių.

Finansų ir tarptautinio verslo išsilavinimą turinti E. Čiužaitė yra vadovavusi įmonei „Lietuvos energijos gamyba“ (dabar – „Ignitis gamyba“), ji yra sukaupusi didelę vadovavimo ir tarptautinių įmonių valdymo patirtį.

E. Čiužaitės „LinkedIn“ profilyje nurodoma, kad ji pastaruoju metu dirbo Vilniaus šilumos tinklų (VŠT) ir Jaunimo linijos valdybose, pernai apie pusmetį dirbo bendrovės „Tesonet“ konsultante. „Lietuvos energijos gamyboje“ ji yra vadovavusi Strategijos ir plėtros bei Finansų ir teisės departamentams, dar anksčiau dirbo strategijos eksperte bendrovėje „Lesto“ (dabar ESO).

Šiuo metu LOU valdyboje yra trys nariai, vyksta dar dviejų narių atranka.

Naujas įmonės valdybos pirmininkas buvo renkamas vasario 1 d. atsistatydinus Arijandui Šliupui. Jo narystė įmonės valdyboje baigėsi vasario 5 d.

LOU valdo tris tarptautinius oro uostus – Vilniaus, Kauno bei Palangos – ir vysto koordinuotą jų veiklą.