Kaip pranešė bankas, laikinai „Swedbank“ vadovo pareigas eiti „Swedbank“ taryba paskyrė „Swedbank“ Lietuvoje Finansų tarnybos vadovą Remy Saltersą.

„Vadovavimo bankui metai buvo labai aktyvūs ir padėjo tobulėti tiek profesinėje, tiek asmeninėje srityse. Tačiau po 8 metų, praleistų banke, manau, yra geras metas pokyčiams. Dirbant šį darbą pasiekta daug ir ši kelionė kartu su „Swedbank“ kolegomis ir klientais buvo labai turininga“, − pranešime sako D. Grigienė.

Nurodoma, kad ji vadovės pareigas eis iki kovo 19 dienos. D. Grigienė „Swedbank“ valdybos pirmininkės pareigas ėjo nuo 2013 metų, o prieš tai vadovavo „Swedbank“ Lietuvoje Privačiosios bankininkystės padaliniui.
Laikinai „Swedbank“ Lietuvoje vadovo pareigas eisiantis R. Saltersas daugiau nei 6 metus vadovauja „Swedbank“ Lietuvoje Finansų tarnybai. R. Saltersas yra sukaupęs darbo finansų sektoriuje patirties, eidamas skirtingas pareigas Anglijos banke ir reitingų agentūroje „Standard & Poor’s“. Jis yra įgijęs socialinių ir politikos mokslų bakalauro laipsnį Kembridžo universitete ir magistro laipsnį aukštojoje Londono ekonomikos mokykloje.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)