Bendrovė pinigus ketina skolintis, kad pasiruoštų darbams 0,3 ha ploto sklype Vanagupės gatvėje, skelbiama platformoje. Bendrovė pinigus skolinasi metams su 11 proc. metų palūkanų norma.

Anot „Klaipėdos loftai investicijų“ vadovo ir vienintelio akcininko Gyčio Koržinsko, į projektą ketinama investuoti apie 5 mln. eurų.

„Čia tik dalį (investicijų - BNS), mes norime pritraukti, o didžiąją dalį pinigų mes patys investuosime. Kitiems etapams mes jau esame paruošę lėšų. Turime ir partnerius, su kuriais toliau darbuosimės ties tuo projektu“, – BNS teigė G. Koržinskas.

Anot jo, bendrovė projektą su statybos leidimu įsigijo iš įmonės „Pajūrio pušys“. Sandoris, anot jo, baigtas praėjusią savaitę, jo sumos G. Koržinskas neatskleidė.

Statybas bendrovė žada pradėti balandį, o užbaigti 2022 metų pradžioje.

Atokiau nuo Palangos centro esančiame sklype numatoma statyti keturių aukštų poilsio pastatą su 52 dviejų ir trijų kambarių patalpomis, požemine automobilių aikštele. 47-82 kv. metrų ploto patalpos bus parduodamos su visa apdaila, nurodoma NT bendrovės „Inreal“ atlikto teritorijos vertinimo dokumentuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)