Kelių Klaipėdos sporto klubų vadovai ir treneriai įsijungė kolonėlę su muzika ir treniravosi, anot jų, besilaikydami atstumų ir visų keliamų Vyriausybės reikalavimų.

Treniruotės tragikomiškumą atspindi ir tai, kad visa tai vyko šalia sustumtų didžiulių sniego kalnų.

„Išbandėme lauko treniruotę. Jau po penkių minučių sustėrome iš šalčio. Treniruotis tokiomis oro sąlygomis – traumų tikimybė didžiulė. Kodėl, pavyzdžiui, grožio salonuose ar mažose parduotuvėse jau galimos veiklos, o sporto klubai, kurių kvadratūros – didžiulės ir galima išlaikyti saugius atstumus, negali treniruotis net dviese su treneriu. Tai prasilenkia su logika. Pavyzdžiui, tas pats masažas, kai kūną lieti valandą, – galima, o, tarkime, asmeninė plaukimo treniruotė baseine ar joga su treneriu – jau negalima. Keista ir tai, kad viešos pirtys gali dirbti, o kitos pirtys – ne. Norime atkreipti visuomenės dėmesį, kad taikomi dvigubi standartai – vieniems kažkodėl galima, kitiems – ne“, – sakė treniruotę laukę surengę plaukimo, zumbos šokių, pilateso, meditacijos, jogos, funkcinių treniruočių, stalo teniso ir net baleto klubų atstovai.

Jie teigė, kad karantinas ir ilgai užsitęsę treniruočių ribojimai gerokai pakirto jų kišenes ir net kai kuriems jų tiesiog gresia bankrotas.

„Jei visas tas spektaklis ir ribojimai dar ilgai tęsis, galime likti be darbų. Supraskite ir mus“, – Vyriausybę ir visuomenę susimąstyti ragino privačių sporto klubų vadovai ir treneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)