Kaip rašoma pranešime, 1994 m. įsteigta „Technobalt“ daugiausia veiklą vykdo Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Šis strateginis sprendimas atitinka Grupės vykdomą konvejerių paslaugų ir sprendimų plėtros strategiją, susijusią su didesne sklaida Baltijos šalyse, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Ilgainiui „Technobalt“, teikdama aukštos kokybės konvejerių sistemų montavimo ir visapuses jų priežiūros paslaugas, įgijo puikiai vertinamą reputaciją. Supratome, kad geriausias būdas užtikrinti regione siekiamą augimą ir saugumą, – sujungti jėgas su įmone, puoselėjančia panašią į mūsų paslaugų teikimo ir kokybės vertinimo kultūrą“, – sako Dr. Edwin R. Have RA, „Fenner Dunlop“ vykdomasis direktorius.

„Technobalt“ įsigijimui taikomos sandorio sudarymo sąlygos, be to, būtinas Estijos konkurencijos tarnybos pritarimas. Tikimasi, kad sandoris, kontroliuojančiai tarnybai pritarus, bus užbaigtas iki šių metų balandžio mėn.

Patvirtinus sandorį, „Technobalt“ taps visiškai pavaldžia dukterine įmone ir priklausys „Michelin“ įmonių grupei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)