Kaip informuojama, reaguodamas į staigius pokyčius 2020 metų pavasarį, „ZITICITY“ pradėjo siūlyti skubaus pristatymo paslaugą ne tik maitinimo įstaigoms ar gėlių salonams, bet ir e. parduotuvėms.

„Matydami, kaip sparčiai vystosi e-komercija, aktyviai vyksta verslų skaitmenizacija, o pirkėjai keliasi į internetinę erdvę, nusprendėme praplėsti ir atitinkamai adaptuoti „ZITICITY“ veiklą. Metų pabaigoje mūsų klientų tinklą sudarė beveik 1500 verslų, iš kurių 70 proc. – e. prekybininkai“, – komentuoja „ZITICITY“ vadovas ir bendraįkūrėjas Laimonas Noreika.

Sprendimas perorientuoti veiklą e. komercijos link ypač pasiteisino didžiųjų išpardavimų ir prieššventiniu laikotarpiu. Per paskutinį 2020 metų ketvirtį įmonės sugeneruotos pajamos trijose šalyse sudarė 56 proc. metinių pajamų.

Laimonas Noreika

„Per 2020 metus prie mūsų platformos prisijungė dvigubai daugiau kurjerių, lyginant su 2019 metais, o bendra jiems išmokėta suma siekė 1,1 mln. eurų. Siekėme ne tik padėti verslams išgyventi krizę, bet ir suteikti papildomų galimybių tiems, kurie liko be pastovių pajamų šaltinio“, – dalinasi L. Noreika.

2,2 mln. eurų investicija, nauji miestai ir paslaugos

Sėkmingai vystydamas veiklą trijuose Lietuvos miestuose bei Estijos ir Prancūzijos sostinėse, 2020 metų liepos mėnesį „ZITICITY“ pritraukė 2.2 mln. eurų investiciją, skirtą tolimesnei platformos plėtrai.

Per 2020 metus tos pačios dienos pristatymo teikėjas pradėjo siūlyti savo sprendimą 7 naujuose miestuose: Lione, Bordo (Prancūzija), Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje ir Druskininkuose (Lietuva).

„Penkis kartus išaugusi mūsų komanda neketina sustoti. Dar 2021 metų pirmą ketvirtį mes planuojame įžengti į dvi naujas rinkas: Lenkiją ir Latviją. Tuo tarpu per ateinančius kelis metus norime tapti pristatymų į namus rinkos lyderiu“, – atskleidžia L. Noreika.

Taip pat per šiuos metus „ZITICITY“ planuoja išplėsti savo geografiją Estijoje, pridėdamas 2 naujus miestus, pradėti vykdyti pristatymus 9 miestuose Prancūzijoje ir 3 regioniniuose miestuose Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)