Kanadoje įsikūrusi „Cypherpunk Holdings“ bendrovė išplatino pranešimą, kuriame praneša apie sugrįžusį bendrovei vadovauti A. Guogą.

„Norėtume pranešti, kad p. Guoga sausio 13 dieną atsistatydino iš pareigų Lietuvos Seime. Tad galės sutelkti dėmesį ir skirti savo laiką „Cypherpunk Holdings“, – rašoma pranešime.

„Cypherpunk Holdings“

Vis dėlto, A. Guoga oficialiai Seimo nario mandato gali netekti tik kitą savaitę. Mandatas negali būti panaikintas, kol neįvyko VRK posėdis.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininkė Laura Matjošaitytė portalui lrytas.lt nurodė, kad A. Guogos mandatas vis dar galioja. Kaip rašo lrytas.lt A. Guogai vis dar priklauso Seimo nario įgaliojimai, teisės ir pareigos, tad jis kol kas negali užsiimti jokia kita veikla. VRK atstovė lrytui.lt patvirtino, kad A. Guogai tai gali užtraukti apkaltą.

Delfi primena, kad su Darbo partija į Seimą patekęs verslininkas Antanas Guoga antradienį pranešė atsisakantis Seimo nario mandato. Jo teigimu, parlamentaro mandato nusprendė atsisakyti dėl to, kad su „darbiečiais“, anot jo, nebeįmanoma įgyvendinti prieš Seimo rinkimus duotų pažadų visuomenei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)