Du tinklai sausio 1-ąją nedirbs

Prekybos tinklas „Maxima“ skelbia, kad Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31 dieną, prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvės dirbs iki 21 val., o 2021 m. sausio 1-ąją duris atvers ir pirkėjų lauks nuo 12 val. ir dirbs iki įprasto uždarymo laiko.

Rimi“ Naujųjų išvakarėse praneša taip pat dirbsianti ir klientų lauksianti iki 21 val., o sausio 1-ąją duris atversianti nuo 10 val.

„Iki“ parduotuvės gruodžio 31 d. dirbs dar trumpiau, iki 20 val., o pirmąją 2021-ųjų dieną atsidarys 10 val., ir dirbs iki 22 val.

Prekybos tinklas „Lidl“ praneša, kad Naujųjų metų išvakarėse parduotuvės dirbs iki 20.30 val., o sausio 1-ąją išvis nedirbs.

Pirmąją Naujųjų metų dieną neatsidarys ir „Norfa“ parduotuvės, Naujųjų išvakarėse dirbs iki 20 valandos.


Keisis ir prekybos centrų darbo laikas

Pranešama, kad Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ esančios prekybos vietos darbą baigs anksčiau nei įprastai – 20 val., išskyrus iki 21 val. klientus aptarnausiančią „Maximą“.

Sausio 1-ąją iš „Akropoliuose“ veikiančių prekybos vietų dirbs tik „Eurovaistinė“, „Maxima“ bei maistą išsinešimui teikiančios kavinės ir restoranai, kurie darbą pradės 12 val. ir dirbs iki 21 val. „Eurovaistinė“ Vilniuje ir Klaipėdoje dirbs iki 21 val., Šiauliuose – iki 19 val., „Maxima“ visuose trijuose prekybos centruose dirbs iki 22 val.

Prekybos centre „Ozas“ gruodžio 31 d. parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos, kurių veikla leidžiama, dirbs 10–18 val., „Maxima“ – 8–21 val., o Sausio 1 d. bus nedarbo diena.

Prekybos centre „Mega“ esančios prekybos ir paslaugų vietos Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, darbą baigs anksčiau nei įprastai – dirbs nuo 10 iki 18 val. „Rimi“ klientus aptarnaus nuo 8 iki 21 val., o „Senukų“ prekių atsiėmimo punktas dirbs nuo 8 iki 18 val.

Sausio 1-ąją „Megoje“ dirbs tik „Rimi“ ir konditerijos gaminiais prekiaujanti „Alkava“. „Rimi“ darbo laikas – nuo 10 iki 20 val., „Alkavos“ – nuo 12 iki 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)