Siuntomis pasirūpinęs vyras viską aprašė vienoje socialinio tinklo „Facebook“ grupių. Savo ruožtu „Omniva LT“ prekės ženklo ir komunikacijos vadovė Milda Jankauskytė patvirtino, kad jiems situacija žinoma ir į ją reagavo nedelsiant.

„Dėkojame žmogui, kuris pamatęs šią situaciją neliko abejingas, sureagavo ir padėjo pasirūpinti siuntų laukusiais žmonėmis“, – sakė ji.

Prašė įrodyti tapatybę

„Gyvenu Vilniuje netoli Žalgirio „Maximos“, – pasakojimą pradėjo M. Truchinas.

„Ėjau atsiimti savo siuntos iš „LP Express“ paštomato. Pasiėmęs savo siuntą, žiūriu – „Omniva“ kurjeris pastatė dėžes ant žemes, uždarė duris ir išvažiavo. Nepasimečiau – atsistojau prie dėžių. Oras ne iš „fainiausių“, tad dėžės pradėjo šlapti“, – toliau dėstė jis.

Vilnietis teigė iškart susiprotėjęs ir pradėjęs žmonėms, kuriems siuntos priklauso, skambinti.

„Žmonės buvo „apakę“. Beje, paprašiau, kad ateidami pasiimtų ir galėtų parodyti asmens tapatybės kortelę. Per valandą visi pasiėmė savo siuntas. Va kaip dirba „Omniva“ kurjeriai – jūsų siuntas tiesiog išmeta“, – apibendrino M. Truchinas.

Vienintelis toks atvejis

M. Jankauskytė patvirtino, kad išties – antradienį jų kurjeris per klaidą paliko kelias siuntas prie Vilniaus Žalgirio paštomato.

„Tai žmogiška klaida, kuri įvyko dėl skubėjimo. Suprantame, kad siuntų gavėjai patyrė nepatogumų ir dėl to visų atsiprašome. Užtikrinsime, kad tokia situacija nepasikartotų ateityje. Mūsų žiniomis tai vienintelis toks atvejis.

Šiuo, ypatingai intensyviu laikotarpiu, dirbame neskaičiuodami valandų tam, kad siuntos laiku pasiektų visus gavėjus. Vertiname ir dėkojame kiekvienam savo kurjeriui už jų darbą ir pastangas, o žmonių šiuo laikotarpiu prašome supratingumo. Kalėdiniu laikotarpiu per dieną vienam kurjeriui tenka pristatyti apie 700 siuntų. Todėl vakar, po ilgos darbo dienos, kurjeris netyčia paliko kelias siuntas lauke.

Mums be galo apmaudu dėl šios žmogiškos klaidos, nes mums svarbi kiekviena siunta. Dėl to darome viską, kad kitos tokios situacijos nebūtų“, – dėstė „Omniva LT“ atstovė.

Omniva paštomatas

„Sodros“ duomenimis, gruodžio 21 dieną įmonė „Omniva LT“ turėjo 485 darbuotojus, kuriems spalį mokėtų atlyginimų vidurkis „popieriuje“ siekė 1438,53 euro (apie 919 eurų „į rankas“).

Juridinių asmenų registro duomenimis, vienintelis „Omniva LT“ akcininkas yra Estijoje registruota „Aktsiaselts Eesti Post“. 2019 metais įmonė turėjo 9,1 mln. eurų pajamų ir uždirbo 367 tūkst. eurų pelno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (235)