„Plyno lauko investicija mums yra labai didelio pirkėjo pasitikėjimo ženklas. Investicija į dar nepastatytą objektą rodo, kad pirkėjas pasitiki mūsų komandos sukaupta patirtimi bei žiniomis“, – teigia vienas iš „Švaros brolių“ įkūrėjų, generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

Netoli Gariūnų verslo parko kylanti tunelinė automobilių plovykla – penktoji „Švaros brolių“ parduota franšizė sostinėje. Keturias jau veikiančių tunelinių plovyklų franšizes pirkėjai įsigijo pirmąjį šių metų pusmetį.

Būsimosios plovyklos vietoje fiksuojamas išskirtinai didelis nuolatinis automobilių srautas.

„Naujas plovyklas vis dažniau projektuojame teritorijose, kuriose yra sukoncentruotos ir kitų žinomų prekės ženklų paslaugos: degalinės, greito maisto restoranai, prekybos centrai“, – pastebi E. Kinderis.

Metų pabaigoje švaros paslaugų ekspertai įgyvendino ir dar vieną naują investavimo modelį. Į sostinės Rasų gatvėje gruodį duris atvėrusią plovyklą 3,6 mln. eurų kartu investavo du fondai ir verslo angelas. Tarp jų – žinomų investuotojų Mariaus Jakulio Jason bei IISUTIB KŪB „Verslo angelų fondas II“ fondai.

Investuotojų prisijungimą E. Kinderis vadina itin svarbiu ir reikšmingu žingsniu, toks finansavimo modelis esą padeda užtikrinti kokybišką ir sklandžią įmonės veiklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)