„Oze“ ir toliau veikia maisto prekių parduotuvės „Maxima XXX“ (8–22 val.), „Vynoteka“ (pirmadienį–šeštadienį 10–20 val., sekmadienį 10–15 val.), „Skonis ir kvapas“ (10–20 val.). Taip pat galima apsilankyti vaistinėse „Benu“ ir „Apotheka vaistinė“ – jos veiks 8–22 val.

Ir toliau veikia parduotuvė „Kika“, optikos salonai – „Fielmann“, „Vision Express“, „Optikos pasaulis“ (10–20 val.). Paslaugas lankytojams teiks „Lietuvos paštas“ (10–21 val.), „Linos artelė/Paulini“ (10–20 val.), mobiliųjų telefonų taisymo centras MTTC (10–19 val. tik darbo dienomis).

Maisto išsinešimo paslaugas ir toliau teikia šie prekybos ir pramogų centre „Ozas“ esantys restoranai: „,Hesburger“, „KFC“, „Dodo pizza“, „Devyni drakonai“, „Sriubos diena“, „No forks“, „Subway“, „Wokbusters“, „Radharanė“, „Asaki“, „Charlie pizza“, „Manami“, „Hong kong“, „Bonocosi“. Maistą išsinešimui bus galima įsigyti prekybos vietoje, užsisakant internetu arba naudojantis programėlės „Wolt“ ar „Bolt Food“.

Dalis parduotuvių turi prekių atsiėmimo centrus. Tokias paslaugas teikia: „Topo centras“, „ZARA“, „JYSK“, „Vaga“, „iDeal“, „Hiatus“ ir kt. Atsiėmimo punktų darbo laiką nustato pačios parduotuvės, atsižvelgiant į elektroninėse parduotuvėse įsigytų prekių suruošimą ir atsiėmimą. Šiuose punktuose prekės atsiimamos saugiu būdu: be grūsčių, laikantis saugaus atstumo, užtikrinama galimybė dezinfekuoti rankas, lankytojams pateikiama informacija apie asmens higienos laikymosi būtinybę (rankų higiena, kosėjimo, čiaudėjimo etiketas ir kt.), užtikrinama, kad prekių apžiūra, eksponavimas nevyktų.

Į prekybos ir pramogų centrą galima patekti pro įėjimą prie restorano „Bonocosi“ nuo „Technopolio“ biurų parko PENTA pastato pusės, taip pat esantį šalia „Crustum“ bei įėjimus iš daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės – -1A šalia automobilių plovyklos „Švaros broliai“ bei 1A, 2A ir 3A.

Nors automobilių stovėjimo aikštelėse ribojimų atsisakyta, ir toliau išlieka lankytojų srauto kontrolė.

„Laikomės visų Vyriausybės numatytų karantino ribojimų ir saugumo reikalavimų, stebime ir reguliuojame srautus. Tačiau taip pat raginame gyventojus atsakingai įvertinti poreikį vykti į prekybos centrą ir apsilankyti čia tik esant būtinybei – išvengti pasikartojančių kelionių į prekybos centrą padeda apsipirkimas ilgesniam laikui.

Labai prašome atsakingai laikytis taisyklių: teisingai dėvėti apsaugines veido kaukes, kurios priglunda prie veido ir visiškai dengia nosį ir burną, dezinfekuoti rankas, laikytis kosėjimo, čiaudėjimo etiketo ir pajutus bent menkiausius peršalimo simptomus nevykti į prekybos centrą. Taip pat susiplanuoti apsipirkimą ir, jei tik įmanoma, prekybos centre apsilankyti vienam šeimos nariui – saugumas šiuo metu yra visų mūsų prioritetas“, – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ valdytoja Ina Augulienė.

I. Augulienės teigimu, įsigaliojus naujoms karantino taisyklėms, lankytojų srautai prekybos ir pramogų centre „Ozas“ gerokai sumažėjo: „Palyginus pastarųjų kelių dienų srautus su praėjusios savaitės tomis pačiomis savaitės dienomis, lankytojų srautai ženkliai sumažėję. Tai įrodo, kad sugriežtinimai veikia, po jų įvedimo žmonės į prekybos centrą arba atvyksta po vieną, arba apsilankymo visiškai atsisako. Labai tikimės, kad gyventojai elgsis atsakingai ir rūpinsis savo bei kitų saugumu. Artėjant šventėms norisi palinkėti saugumo, vilties ir susitelkimo, kad gyvenimas šalyje netruks grįžtų į įprastas vėžes.“

Planuojami prekybos ir pramogų centro darbo laiko pokyčiai ir šventiniu laikotarpiu.

Gruodžio 24 d. parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos (kurių veikla leidžiama) dirbs 10–16 val., „Maxima“ – 8–19 val.

Gruodžio 25 d. – nedarbo diena.

Gruodžio 26 d. parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos (kurių veikla leidžiama) dirbs 10–20 val., „Maxima“ – 9–22 val.

Gruodžio 31 d. parduotuvės ir paslaugų teikimo vietos (kurių veikla leidžiama) dirbs 10–18 val., „Maxima“ – 8–21 val. Sausio 1 d. – nedarbo diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)