Delfi skaitytoja pasidalijo nuotraukomis, kuriose matyti, kaip žinomas drabužių prekių ženklas reklamuoja žiemos išpardavimus.

„Fizinėse „H&M“ parduotuvėse prasidėjo žiemos išpardavimas! Ieškokite drabužių bei aksesuarų moterims, vyrams ir vaikams net iki 50 proc. pigiau!“ – skelbia soc. tinklų reklama.

H&M šventinis išpardavimas

Tiesa, po skelbimu pasipylus nepasitenkinimui greitai jo nebeliko.

„Skatinate žmones tokiais laikais grūstis į parduotuves ir dar prieš Kalėdas. Atsakingas požiūris į visuomenę ir savo klientus. Bravo“, – po reklama komentavo pasipiktinusi mergina.

Delfi primena, kad Vyriausybė sugriežtino karantino sąlygas ir prekybos centrams rekomenduoja atisakyti akcijų ir išpardavimų.

„H&M“ komunikacijos vadovė Virginija Butkutė pažymi, kad kaip ir kiekvieną gruodį, „H&M“ pradėjo sezoninį žiemos išpardavimą, kuris trunka ne vieną savaitę.

„Išpardavimas paprastai pirma prasideda mūsų fizinėse parduotuvėse, o šiek tiek vėliau – ir internetinėje parduotuvėje. Labai apgailestaujame, kad įrašas socialiniame tinkle „Facebook“, pranešantis apie sezoninio išpardavimo pradžią, nuskambėjo kaip kvietimas apsipirkti mūsų fizinėse parduotuvėse, o ne internetu.

Mums labai svarbi mūsų klientų nuomonė, todėl reaguodami į klientų atsiliepimus, šį įrašą pašalinome. O visus mūsų klientus kviečiame apsipirkti ir kalėdines dovanas įsigyti internetinėje „H&M“ parduotuvėje“, – komentuoja V. Butkutė.

Humana

Dar viena skaitytoja pasidalijo SMS žinutėmis, kurias ji nuolat gauna iš dėvėtų drabužių parduotuvės „Humana“.

„Kitą savaitę Humanoje tekstilės ir avalynės mugė. I – laimingų pusvalandžių metu -30 proc., II-III – visoms prekėms -30 proc.; IV-VII – visoms prekėms -50 proc. Užsukite!“ – rašoma pranešime.

Delfi bandė susisiekti su „Humanos“ atstovais, tačiau nepavyko. Gavę bendrovės komentarą, papildysime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)