Kaip rašoma pranešime, naujai pervadinta įmonė „Tiketa Tour“ ir toliau teiks profesionalias kelionių organizavimo paslaugas.

„Džiaugiamės nuo šiol galėdami įmonę pristatyti nauju „Tiketa Tour“ vardu. Tai svarbus žingsnis siekiant ir toliau klientams teikti modernias, šiuolaikiškas bei aukščiausios kokybės paslaugas. Pasitelkdami „Tiketa“ profesionalų kompetencijas, ekspertines rinkos žinias bei ilgametę patirtį galėsime augti bei tobulėti dar didesniu greičiu,“ – komentavo „Tiketa Tour“ vadovas Gvidas Aukštuolis.

Delfi primena, kad verslininkao G. Žiemelio kontroliuojama bendrovė „DG21“ gavo Konkurencijos tarybos leidimą ir įsigijo „SEVEN Entertainment“ pramogų verslo kompanijų grupę, kuriai priklauso tokios įmonės, kaip bilietų platintojas „Tiketa“ bei renginių organizavimo įmonė „SEVEN Live“, taip pat antrinės grupės įmonės valdo „Siemens“ ir „Cido“ arenas Vilniuje ir Panevėžyje. Sandorio suma atskleidžiama nebuvo.

Anksčiau skelbta, kad „Siemens“ arena keičia pavadinimą į „Avia Solutions Group“ areną.

„Tiketa Tour” priklauso didžiausiai Centrinės ir Rytų Europos aviacijos paslaugų verslo įmonių grupei „Avia Solutions Group“. Verslininkas G. Žiemelis yra aviacijos verslo grupės „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas ir akcininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)