E. Juškienės patirtis, dirbant įvairiuose prekybos centruose siekia 10 metų. Nuo 2009 m. ji dirbo PC „Panorama“ rinkodaros skyriuje, vėliau ėjo PC „Europa“ rinkodaros vadovės pareigas. Pastaruosius keletą metų naujoji prekybos centro vadovė buvo atsakinga už Kauno PC „Akropolis“ rinkodaros projektų įgyvendinimą.

PC „Europa“ valdytojai informuoja ir apie planuojamas paties prekybos centro permainas – iš esmės keisis tiek vidaus interjeras, tiek lauko erdvės.

„Pandemija anksčiau ar vėliau bus suvaldyta, o mes visi sugrįšime į mums įprastą gyvenimą. Norime būti tam pasiruošę ir tapti patrauklia susitikimų vieta, tiek miestiečiams, tiek netoliese dirbančių biurų darbuotojams. Tam reikia esminių permainų, apie kurias artimiausiu metu informuosime. Mūsų tikslas – pasiūlyti naują, šiuolaikišką, gyvenimui ir besikeičiančiam jo ritmui pritaikytą patogią prekybos, pramogų ir susitikimų erdvę. Šiems pokyčiams įgyvendinti reikia žmogaus, kuris turi didelę patirtį ir gerai išmano prekybos centrų veiklos specifiką“, – sako PC „Europa“ valdančio fondo „Baltic Horizon Fund“ valdybos narys Algirdas Jonas Vaitiekūnas.

Anot E. Juškienės, prekybos centras yra įsikūręs strategiškai patrauklioje vietoje – centriniame verslo rajone, kurį patogu ir paprasta pasiekti iš bet kurios sostinės vietos, tačiau jis kol kas neišnaudoja viso savo potencialo.

„Dešinysis Nėries krantas yra tapęs verslo centrų klasteriu, todėl šioje vietoje esančiam prekybos centrui reikia atitinkamų permainų. Nuo 2004 m., kai buvo atidarytas PC „Europa“, gerokai pasikeitė ir jo klientai, ir jų poreikiai, turime prie jų prisitaikyti. Grįžtu į šią bendrovę tokiame jos raidos etape, kai laukia esminių permainų iššūkiai“, – sako naujoji PC „Europa“ vadovė E. Juškienė.

Prekybos centrui „Europa“ Eglė Juškienė pradeda vadovauti nuo lapkričio 30 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)