„Vilnius turi tris labai gerai žinomus pastatus: pilį, didžiausią ir patį pirmąjį prekybos centrą bei sporto areną. Vienas iš jų netrukus bus pavadintas ASG vardu“, – soc. tinkle rašė verslininkas.

Tiesa, kad laukiantys pokyčiai laužti ne iš piršto, liudija ir soc. tinkle „Facebook“ pakeistas „Siemens“ arenos vardas, kuris dabar pervadintas į „Avia Solutions Group Arena“.

Kada naujasis pavadinimas iš tiesų atsidurs ant arenos fasado, ar planuojama keisti ir Panevėžio „Cido“ arenos bei įsigytos „Tiketos“ vardus, „Delfi“ pasiteiravo G. Žiemelio atstovės Vilmos Vaitiekūnaitės, tačiau ji teigė, kad įmonė kol kas nuo komentarų susilaikanti.

Gediminas Žiemelis

Redakcija primena, kad prieš kurį laiką buvo skelbiama, kad verslininkas G. Žiemelis ketina įsigyti „SEVEN Entertainment“ pramogų verslo kompanijų grupę, kuriai priklauso tokios įmonės, kaip bilietų platintojas „Tiketa“ bei renginių organizavimo įmonė „SEVEN Live“, taip pat antrinės grupės įmonės valdo „Siemens“ ir „Cido“ arenas Vilniuje ir Panevėžyje. Sandorio suma atskleidžiama nebuvo.

Tada buvo teigta, kad sandoris bus baigtas gavus Konkurencijos tarybos leidimas, kuris vėliau buvo suteiktas.

Verslininkas yra aviacijos verslo grupės „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas ir akcininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)