„Ekonominė transformacija, būdama puikia galimybe verslui, turėtų žengti koja kojon su socialinėmis permainomis. Kai pajusime beprecedenčių Europos Sąjungos investicijų naudą, turime užtikrinti, kad ja būtų pasidalyta su visa visuomene. Tik tuomet sėkmė taps tvari“, – trečiadienį atidarydamas Lietuvos ir Lenkijos verslo forumą sakė prezidentas.

Jis akcentavo pandemijos krizės suteiktas galimybes verslui ir valstybėms ne tik pasiekti inovacijų proveržį, bet ir mažinti socialinę atskirtį, pranešė Prezidentūra.

Prezidentas pažymėjo, kad liepos mėnesį ES valstybių ir vyriausybių vadovų pasiektas istorinis susitarimas dėl ES daugiamečio biudžeto ir Gaivinimo fondo yra didelė galimybė sukurti naujos kartos Europos Sąjungą – žalesnę, inovatyvesnę, tvirtesnę.

Forumą sveikino ir Lenkijos vadovas Andrzejus Duda.

Lietuvos ir Lenkijos verslo forume dalyvauja daugiau nei 100 verslininkų, atstovaujančių energetikos, logistikos, informacinių ryšių ir technologijų, gynybos, inžinerijos sritims.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)