Apie tai antradienį pranešė pati bendrovė, kuri savo veiklą dėl techninių nesklandumų buvo sustabdžiusi praėjusią savaitę.

„Jau šiandien teikiame kremavimo paslaugas, prioriteto tvarka deriname grafiką su laidojimo įmonėmis, patyrusiomis nepatogumų dėl laiku neatliktų kremacijų, taip pat atnaujinome naujų užsakymų registraciją“, – pranešime cituojamas „Lietuvos krematoriumo“ direktorius Bernardas Vilkelis.

Anot jo, visi sutrikimai linijoje yra pašalinti anksčiau numatyto laiko.

„Lietuvos krematoriume“ Kėdainiuose yra dvi kremavimo linijos, antroji bus paleista „artimiausiu metu“, nes jai šiuo metu užbaigiama planinė profilaktika. Įmonės teigimu, ši linija prieš kelias savaites buvo sustabdyta planiniam aptarnavimui.

Planuojama, kad kitą savaitę krematoriumas dirbs pilnu pajėgumu – per savaitę su dviem linijom bus galima atlikti iki 200 kremacijų.

Per metus „Lietuvos krematoriume“ galima kremuoti iki 10 tūkst. velionių, tačiau įmonė ketina atidaryti ir naują kremavimo liniją, tuomet bus galima kremuoti iki 15 tūkst. velionių per metus.

Įmonės teigimu, šiuo metu rengiami projektiniai darbai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)