„Iš tikrųjų, didelių srautų, kokie buvo pavasarį ar prieš vasarą, nejaučiame. Savaitgalį, žinoma, daugiau žmonių, ypač, kai geras oras, bet spūsčių būna tik parduotuvėje, kai yra daug žmonių, o parduotuvę turime tik vieną – tai yra bėda. Visų prašau laikytis atstumų, o šiaip pajūryje turime daug takų, yra daug vaikščiojimo vietų. Mums pavyksta išlaikyti atstumus ne po du, o po du šimtus metrų“, – sako meras.

Paklausus, ar daug yra verslų, kavinių, kurios neužsidaro net ir rudens ar žiemos laikotarpiais, meras tikino, kad iš tiesų daugeliui išgyventi paprastomis darbo dienomis yra gana sunku.

„Dirbti žmonės stengiasi, net siūlo paslaugą atvežti į namus, tačiau užsakymų yra tik penktadienį ar šeštadienį, o paskui penkias dienas praktiškai žmonės dirba ant tuščių apsukų, kiek laiko tie žmonės išsilaikys – sunku pasakyti. Pas mus yra privatus sektorius, pavyzdžiui, kotedžuose yra virtuvės, ir žmonės yra linkę gamintis namuose“, – sako meras.

Anot D. Jasaičio, ieškantiems vietos pajūryje tikrai geras laikas – poilsio vietų dar tikrai galima rasti.

„Tikrai be problemų galima rasti vietos. Klausimų net nėra. Pavasarį buvo sunku rasti vietų, bet dabar tikrai galima rasti“, – tvirtino pašnekovas.

Šiuo metu vis dar nėra žinoma, kaip galėsime sutikti Naujuosius metus ir kitas šventes, tačiau D. Jasaitis sako, kad dar negali pasakyti, ar Neringoje dar bus galimybė žmonėms rasti laisvą vietą.

„Bijau į šį klausimą atsakyti. Manau, kad vietos galima rasti, nes jeigu pasakau, kad vietos yra pilnai užpildytos, po Naujųjų gaunu pastabą, kad pas kažką nebuvo tokio pilno užimtumo.

Darius Jasaitis

Gerai paieškojus, vietos galima rasti, o miestas švies nuostabiai, bus gražiai papuoštas. Kas sutiks Neringoje Naujus metus, tas bus laimingas visus likusius metus“, – sako jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)