Nuo lapkričio 3 dienos „CityBee“ vadovaujantis K. Kaikaris pakeitė laikinąjį įmonės vadovą, „CityBee“ valdančios bendrovės valdybos pirmininką Giedrių Audicką – jis nuo rugsėjo pakeitė pasitraukusį Luką Ylą.

„CityBee“ sukūrė sėkmės istoriją dviejose industrijose – transporto ir skaitmeninių sprendimų. Aš turiu daug patirties abejose srityse“ – „CityBee“ pranešime sakė K. Kaikaris.

Tuo metu G. Audickas sako, kad K. Kaikaris į šias pareigas paskirtas dėl jo patirties tarptautinėse įmonėse ir IT sektoriuje.

Anksčiau K. Kaikaris vadovavo „Microsoft“ Lietuvos padaliniui, buvo „Infobalt“ prezidentas, „Oracle“ Lietuvos padalinio vadovas, daugiau kaip 5 metus dirbo IBM Lietuvos atstovybėje, nuo 2016-ųjų iki bankroto 2019-aisiais vadovavo užsakomųjų skrydžių bendrovei „Small Planet Airlines“.

„CityBee“ veikia Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje. Bendrovė turi daugiau nei 2 tūkst. automobilių ir daugiau kaip 750 tūkst. registruotų klientų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)