Nauji nariai rūmų bendruomenėje – UAB „HUAWEI Technologies Vilnius“, VšĮ „Personalo praktikų paslaugos“, UAB „Milkas“, VšĮ „Socialinio verslo plėtros fondas“, VšĮ „Socialinės ekonomikos plėtros agentūra“ ir UAB „Mokesčių srautas“.

Šiandien Rūmai vienija per 550 narių – Lietuvos įmones iš įvairių verslo sektorių, taip pat universitetus, kolegijas bei kitas mokymo įstaigas.

Šiemet į Rūmų veiklą įsitraukė per 60 naujų įmonių, verslininkų, organizacijų. Organizacija jungia per 400 uždarųjų akcinių bendrovių, daugiau nei 30 mokymo įstaigų, taip pat viešąsias įstaigas, individualia veikla užsiimančius verslininkus, advokatų kontoras. Rūmuose veikia ekspertų klubas, kuriame nemokamas paslaugas nariams teikia savo sričių profesionalai.

„Rūmų bendruomenė džiaugiasi kiekvienu nauju nariu – ir naujai startavusiomis įmonėmis, ir tokiais žinomais vardais kaip „HUAWEI Technologies Vilnius“. Bendri narių projektai, mentoriaujant Rūmams, skatina verslo plėtrą, o glaudus bendradarbiavimas su tarptautiniais partneriais ir ambasadomis atveria vis daugiau naujų eksporto rinkų Lietuvos įmonėms. Rūmų bendruomenė ir rūmų komanda krizės metu mobilizavo pajėgas, kartu su ekspertais padeda smulkioms bei vidutinėms įmonėms rasti naujų patikimų partnerių Lietuvoje ir užsienyje“, – sako Rūmų gen. direktorius dr. Almantas Danilevičius.

Rūmų misija – skatinti verslo ir mokslo bendradarbiavimą, teikti verslui ir mokymo įstaigoms reikalingas paslaugas, atstovauti verslo ir mokslo įstaigų interesams valstybės ir regioninės valdžios institucijose.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)