Šiose pareigose K. Ceizaris pakeis Mantą Kuncaitį, kuris ir toliau eis „Maximos grupės“ generalinio direktoriaus ir valdybos pirmininko pareigas, teigiama bendrovės pranešime.

„Augant IT paremtų mažmeninės prekybos sprendimų ir e-komercijos svarbai, „Franmax“ tenka vis reikšmingesnis vaidmuo užtikrinant tvarią grupės įmonių plėtrą. Tam reikalingas susitelkimas į „Franmax“ veiklą ir ekspertinės IT vadybos žinios. Tikime, kad K. Ceizario patirtis IT sektoriuje ir jo lyderystė dar sustiprins „Franmax“ galimybes verslo plėtros srityje ir padės pilnai realizuoti įmonės potencialą“, – pranešime sakė M. Kuncaitis.

Iki šiol K. Ceizaris dirbo projektų vadovu bendrovėje „Vilniaus prekyba“, kuri yra „Maximos grupės“ akcininkė.

„Mažmeninės prekybos sektorius tapo itin dinamiškas ir reikalaujantis greitų bei inovatyvių IT sprendimų. Šiuo atžvilgiu „Franmax” regiu didelį potencialą ir kartu su komanda sieksime toliau stiprinti “Franmax”, kaip patikimo ir į verslo poreikius orientuoto „Maximos grupės“ bendrovių partnerio, vaidmenį“, – teigė K. Ceizaris.

„Franmax” šiuo metu dirba beveik 100 darbuotojų. Įmonė savo paslaugas teikia „Maximos grupės“ bendrovėms Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Bulgarijoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)