Kaip teigia tinklo „KosMada“ kuratorė ir UAB „KristiAna“ direktorė Virginija Godelaitienė, investicijoms Utenos miestas buvo pasirinktas neatsitiktinai. „Utenoje – puikiai išvystyta pramonė, gyventojų perkamoji galia – didelė, be to, pats miestas yra įsikūręs strategiškai geroje vietoje, pro kurį pravažiuoja dideli automobilių srautai į Rytų Lietuvą. Todėl čia matome geras investavimo galimybes“, – teigia V. Godelaitienė.

Naujoje „KosMados“ parduotuvėje bus išlaikyta bendra tinklo koncepcija - pirkėjams bus pristatomi žinomi ir jau pamėgti kosmetikos bei parfumerijos produktai. Pirkėjai galės pasirinkti prekių iš 80 prekių ženklų. Kaip ir visada, atidarymo ir Valentino dienos proga pirkėjų lauks dovanos, iki 50 proc. nuolaidų akcijos bei specialūs pasiūlymai įvairioms prekių grupėms.

Nauja kosmetikos ir parfumerijos tinklo „KosMada“ parduotuvė įsikurs Utenoje, prekybos centre „Norfa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją