„Parengsime Alytaus mieste ir rajone veikiančių ir galimai visuomenės sveikatos saugos požiūriu pavojingų objektų sąrašus, atliksime analizę identifikuodami objekto veikloje naudojamas chemines medžiagas, technologinius procesus ir kitus grėsmę visuomenės sveikatai keliančius veiksnius“, – portalas alytausgidas.lt cituoja D. Nekraševičienę.

Ji pripažino, kad darbai dar nepradėti: „Dėl koronaviruso pandemijos šis svarbus darbas nukeltas vėlesniam laikui“.

Dėl prieš metu buvusio gaisro Alytuje esančioje padangų perdirbimo gamykloje „Ekologistika“ NVSC Alytaus departamentas pareikalavo iš pavojingos veiklos vykdytojų, veikiančių Alytaus apskrityje, teikti avarijų prevencijos planus, kurie, anot D. Nekraševičienės, dar yra peržiūrimi.

BNS anksčiau rašė, kad gaisras Alytaus Pramonės rajone įsikūrusioje įmonėje „Ekologistika“ kilo pernai spalio 16 dieną, ugniagesiai su ugnimi ir jos padariniais kovojo ilgiau nei savaitę.

Alytaus mieste ir rajone dėl spalį vykusio gaisro buvo paskelbta ekstremali situacija, mieste ji atšaukta balandžio viduryje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)